Eesti Autospordi Liit toetab Eesti Olümpiakomitee presidendivalimistel Urmas Sõõrumaad

Foto: Kroonika
Foto: Kroonika
Reedel, 15. aprillil toimuvatel Eesti Olümpiakomitee (EOK) presidendivalimistel on Eesti Autospordi Liit otsustanud toetada Urmas Sõõrumaad.

Eesti Autospordi Liit on seisukohal, et EOK presidendivalimistega kaasnenud debatid ja arutelud on Eesti spordi seisukohast olnud väga konstrutktiivsed ja edasiviivad. Eesti sport, selle juhtimine ja rahastamine on olnud käesoleva aasta algusest suures pildis. Kõik kolm EOK presidendikandidaati on Eesti spordi osas selge visiooniga ja valik nende vahel ei olnud lihtne. Pärast põhjalikku arutelu ja diskussiooni otsustas Eesti Autospordi Liidu juhatus toetada EOK presidendivalimistel Urmas Sõõrumaa kandidatuuri.

„Urmas Sõõrumaa kasuks rääkis selge visioon eduka spordiorganisatsiooni ülesehitusest, mida ta on ka praktikas rakendanud. Autosportlased hindavad lisaks visioonile ja arengukavale ka tegusid ja Urmas Sõõrumaa senine tegevus kinnitab, et ta on olnud oma sõnade taga,“ ütles Eesti Autospordi Liidu peasekretär Margus Kiiver.