Castrol aitab Eesti autoralli meistrivõistluste suurtoetajana kaasa noorte rallisõitjate arengule

Foto: Timo Anis
Foto: Timo Anis
Eesti Autospordi Liit ja Mentum AS, mis on Castrol ja BP määrdeainete ainuesindaja Baltikumis, sõlmisid koostöölepingu, mille kohaselt on Castrol 2016. aasta Eesti autoralli meistrivõistluste suurtoetaja. See koostöö aitab panustada noorte Eesti rallisõitjate arengusse, kellel on seeläbi võimalus liikuda edasi rahvusvahelistesse tiitlisarjadesse.

Kersti Simkin, Mentum AS turundusspetsialist: „Castroli esindajana Baltikumis on meil suur heameel Eesti Autospordi Liiduga koostööd teha, eriti kuna see koostöö aitab lõppkokkuvõttes oma oskusi arendada meie noortel tulevikulootustel. Castrol panustab ülemaailmselt paljudesse rallitiimidesse, sama oleme jõudumööda juba aastaid teinud ka Eestis, toetades mitmeid rallisõitjaid erinevatest klassidest. On väga tore, et sel aastal saame suurtoetaja rollis üles astuda terves sarjas, see on meie jaoks suur au ja rõõm!“

Margus Kiiver, Eesti Autospordi Liidu peasekretär: „Meil on väga hea meel, et Castrol on selle aasta Eesti autoralli meistrivõistluste suurtoetaja. Castrol on autospordimaailmas väga tuntud ja Castroli määrdeaineid kasutavad väga paljud tippmeeskonnad erinevates sarjades. Eesti Autospordi Liit on autorallis viimastel aastatel koos oma toetajatega panustanud R2 autodega sõitvatele noortele autosportlastele võimaluse andmisel, et nad saaks panna ennast proovile rahvusvahelises konkurentsis. Varasematel aastatel on selleks olnud osalemine autoralli MM-etapil ja DMACK Trophy valiküritusel, mille võitja sai osalemise R5 autoga autoralli MM-sarjas. Castroli panus Eesti autorallisse aitab meil ka selle aasta parimale R2 autode klassis välja panna auhinna, mis annab talle võimaluse ennast proovile panna rahvusvahelises konkurentsis.“

Eesti autoralli meistrivõistlustel sõidetakse tänavu seitse etappi, kolmas etapp, Lyoness Lääne-Eesti ralli sõidetakse 10.-11. juuni Läänemaa teedel.

Mentum AS on kaubamärki „Castrol“ ja „BP“ kandvate määrdeainete eksklusiivne autoriseeritud esindaja Baltimaades. Mentumi põhitegevusalaks on Castroli ja BP kaubamärkide esindamine ning hulgimüük Eestis, Lätis ja Leedus.