Markus Lutsokert MM-i I etapil 10. kohal

Markus Lutsokert. Foto: Vittorio Ubertone
Markus Lutsokert. Foto: Vittorio Ubertone
Itaalias Otrantos toimunud jetispordi MM-i esimesel etapil olid võistlustules ka kaks Eesti jetisportlast Markus Lutsokert ja Helen Lauri.

Juba kevadel õlatrauma käes vaevelnud Markus ei teadnud Itaaliasse sõites, kas vigastus laseb lõpuni sõita. SKI GP1 klassi kvalifikatsioonis 11 aja saavutanud Markuse sõnul läks etapp korda:” Eesmärk oli sõita mõlemad sõidud lõpuni nii kõvasti kui õlg lubab ja korjata etapilt võimalikult palju punkte. Jaanipäeva ajal toimub Hispaanias MM-i teine etapp ja peale seda tuleb väike paus, kus tuleb minna õlga opereerima ja saab natuke taastumisaega.”
SKI GP1 klassis võitis etapi eelmise hooaja maailmameister austerlane Kevin Reiterer.

Helen Lauri. Foto: Vittorio Ubertone
Helen Lauri. Foto: Vittorio Ubertone

SKI Ladies GP1 klassis osalenud Helen Lauri saavutas MM-etapil 8. koha ja jäi samuti tulemusega väga rahule. Heleni sõnul oli rada väga tehniline, mis võimaldas võimsamate jettidega sõitnud konkurentide seas saavutada korraliku tulemuse.