Marten Männi tuli jetisõidu Euroopa meistrivõistlustel hõbedale

Marten Männi (paremal) Portugalis. Foto: erakogu
Portugalis, Penafielis sõideti möödunud nädalavahetusel jetisõidu Euroopa meistrivõistuste teine ja otsustav etapp. Porto Cesareos hooaja alguses Ski GP2 klassi maailmameistrivõistluste pronksmedali võitnud Marten Männi sai ka Portugalis tiitlivõistluse medali, kui tuli Ski GP2 klassis Euroopa hõbedale.

Portugalis peetud võistlus oli küllaltki keerulistes oludes ja Männi püüdis meeskonnaga leida õigeid seadeid jõevees sõidetava etapi tarbeks. Ski GP2 esimeses sõidus oli Marten Männi kolmas, kahes teises sõidus aga teine. Etapi kokkuvõttes tähendas see teist kohta ja kahe etapi kokkuvõttes tuli ta Euroopa meistrivõistluste hõbedale. Euroopa meistriks tuli sama klassi tänavune maailmameister Daniel Svae Andersen Norrast. Pronksi sai Simon Raoulx Prantsusmaalt.

Ski GP1 ajasõidus kolmas oli Männi kolmas, võistlussõitudes ei läinud kõik päris plaani kohaselt ja tulemused olid kolmes sõidus kaheksas, kolmas ning kaheksas. Kolme sõidu kokkuvõttes oli ta etapil viies ja Euroopa meistrivõistluste kokkuvõttes neljas. Euroopa meistriks tuli Raphael Maurin Prantsusmaalt.