Marten Männile jetisõidu Eesti meistrivõistluste teiselt etapilt neli esikohta

Marten Männi. Foto: Catherine Kõrtsmik
Reedel ja laupäeval sõideti Pärnus Freetime Cup, mis oli Piston Racing Eesti jetisõidu meistrivõistluste teine etapp rajasõidus ja esimene etapp enduros. Marten Männi tegi kaasa kokku neljas klassis ja sai kirja neli võitu. Kokku startis nädalavahetusel Pärnus 91 sõitjat, mis on rekordarv osalejaid.

Reedel sõideti Pärnu jõele tehtud rajal enduro meistrivõistluste avaetapi sõidud. Ski GP1 klassis kestis sõit 30 minutit ja Marten võitis selle. Laupäeval oli rajasõidu meistrivõistluste päev, Marten osales Kawasakiga Ski GP1 ja GP2 klassides. Lisaks startis Marten ka GP3 klassis Yamahaga. Ski GP1 ja GP2 klassis jätkas Marten sealt, kus avaetapil pooleli jäi. GP1 klassis võitis ta mõlemad sõidud, kokkuvõttes sai teise koha tiimikaaslane Hendrik Pindmaa, kolmas oli Mikko Wikman Soomest. GP2 klassis võitis Marten samuti mõlemad sõidud, etapi teine koht kuulus Janis Uzarsile ja kolmas koht läks Lätti, Krista Uzarele. Ski GP3 klassis sai avasõidu võidu Mattias Reinaas, Marten oli teine ja kolmas Davy Gustavson Soomest. Teise sõidu võitis Marten, Mattias Reinaas teine ja Mattias Siimann kolmas, selline oli seis ka etapi kokkuvõttes.

„Hea nädalavahetus ja loomulikult on hea oma koduklubi poolt korraldatud võistlustelt neli esikohta võtta. GP3 klassis oli äge võidusõit nooremate sõitjatega ja olen väga rahul tulemustega,“ ütles Marten peale sõite.

Marteni hooaeg jätkub ülejärgmisel nädalavahetusel Soomes Nordic Championship etapil. Sellele järgneb 19. augustil sõidetav Eesti meistrivõistluste etapp.