Hannes Soomer läheb Jerez’isse Euroopa karikasarja esikohta kindlustama

Hannes Soomer. Foto: Václav Duška Jr.
Motoringraja MM sarja eelviimane ja Euroopa karikasarja viimane osavõistlus toimub sellel nädalavahetusel Jerezis, Hispaanias. Hetkel on Hannes hoidmas Soomer Euroopa arvestuses liidrikohta, kuid kõik sõltub viimasest võistlusest, kus tuleb kaitsta liidripositsiooni.

MM-sarjas on eestlane 27 punktiga hoidmas 17 kohta. “Jerez’i läheme Prantsusmaalt jäänud hea tundega. Eelmistest aastatest on siin kogemus olemas, aga nagu kogu see aasta on näidanud siis esimesel päeval on ikka palju tööd, et kõik tööle saada. Igatahes hoiame külma pead ja teeme samamoodi tööd nagu iga kord,” kommenteeris Hannes Soomer eesootavat etappi.

Vabatreeningud toimuvad reedel ning kvalifikatsiooni sõidud laupäeval. Võistlusele antakse start pühapäeval kell 12.30 (meie aja järgi). Võistlust saab otseülekandes jälgida Eurosport 1 vahendusel.