Kätriin Nilbe MM-i viimase etapi ajasõidu kolmas

Kätriin Nilbe. Foto: Simon Palfrader
Jetispordi MM-i viimane etapp, kus selguvad tänavused maailmameistrid sai täna alguse Araabia Ühendemiraatides Sharjah-s. Sõideti vabatreeningud ja ajasõidud.

Ajasõidus läks eestlastest kõige paremini SKI Ladies GP1 klassis startival Kätriin Nilbel. Hoolimata tehnilistele viperustele esimeses kvalifikatsioonis jõudis Kätriin aja kirja saada ja teises kvalifikatsioonis näitas ta juba väga head minekut saavutades kolmanda tulemuse rootslanna Emma-Nellie Orthendali ja prantslanna Estelle Poret järgi. Hetkel hoiab Kätriin MM-sarjas kuuendat kohta ja kolmandast kohast on teda lahutamas kolmteist punkti.

Klassi SKI GP1 ajasõidus tuli Markus Lutsokert kaheksandale kohale. Marten Männi, kes oli esimeses kvalifikatsioonis kolmas jõudis teise kvalifikatsiooni tehniliste probleemide tõttu alles viimastel minutitel ja sai kirja kümnenda aja. MM-i üldtabelis hoiab Marten Männi hetkel viiendat kohta ja Markus Lutsokert on seitsmes.

Runabout GP1 klassis osalev Anton Pankratov oli vabatreeningul kaheksas aga tänu tehnilistele probleemidele ta kvalifikatsiooni ei jõudnud ja homme stardib esimesse sõitu viimaselt kohalt. Anton on hetkel MM-sarjas üheteistkümnendal kohal.

Sõidud algavad homme meie aja järgi kell 8.00 hommikul ja on võimalik vaadata interneti otseülekandes veebilehel www.aquabike.net