Hardi Roosiorg Läti MV avaetapil poodiumil

Hardi Roosiorg
Aizpute krossirajal anti avalöök Läti motokrossi meistrivõistlustele ning MX2 klassis oli lõunanaabrite tiitlivõistluste punkte jahtimas ka Sahkar Racing sõitja Hardi Roosiorg.

Roosiorg alustas oma võistluspäeva MX2 klassi kvalifikatsiooni neljanda ajaga. Sõitudest tuli tal neljas ja kolmas koht ning kahe sõidu kokkuvõttes kuulus talle kolmas koht. Etapi esikoha sai valitsev maailmameister lätlane Pauls Jonass, kes võitis mõlemad sõidud kaasmaalase Karlis Sabulise ees.

“Kvalifikatsioonis ei saanud ennast käima ning kiire ringi tegemine ebaõnnestus. Esimeses sõidus sain stardist kolmandana minema ning hakkasin Lusbot (Andero) pingestama, kuid siis tegin suure vea ning ta läks eest ära, tagatipuks suutsin veel tsikli välja suretada ning neljandaks jääda. Teises sõidus olin stardis samuti Sabulise järel kolmas ja esimesel ringil võitlesime Lusboga korralikult, kuid suutsin seekord peale jääda ning kolmandana lõpetada,” võttis oma Läti MV avaetapi kokku Roosiorg, kelle järgmine start on järgmisel nädalal ja seda taas Lätis, kui Kegumsis toimub MM-etapp.