Varik ja Daiders Šveitsi MM-etapil 12.

Šveitsis peeti käesoleva aasta külgvankrite motokrossi maailmameistrivõistluste eelviimane etapp. Pikemat aega käevigastusega kimpus olev Kert Varik ja Lauris Daiders võitlesid Roggenburgis vapralt ning said lõpuks 12. koha.

Kert Varik/Lauris Daiders (WSP Husqvarna) lõpetasid eile peetud kvalifkatsioonisõidus oma grupis 10. kohal. Tänases avasõidus sai Eesti/Läti meeskond 13. koha ning teisest sõidust tuli sama koht ning kokkuvõttes kuulus meestele 12. koht. Etapi võitis belglane Marvin Vanluchene koos hollandlase Ben Van Den Bogaartiga VSM Zabel), kes kindlustasid ka etapp enne hooaja lõppu endale MM-tiitli. Teiseks tulid prantslased Valentin Giraud ja Johnny Badair (WHT Husqvarna) ning kolmandaks Hollandi/Belgia tiim Julian Veldman/Glenn Janssens (WHT Husqvarna).

Vanluchene/Van Den Bogaart võitsid MM-tiitli ja neil on koos 469 punkti, nendele järgnevad Hollandi/Prantsusmaa tiim Koen Hermans/Nicolas Musset (401 p) ja hollandlane Etienne Baxx koos lätlase Kaspars Stupelisega (356 p), Varik/Daiders platseeruvad 280 punktiga kuuendal kohal.

Hooaja viimane MM-etapp sõidetakse järgmisel nädalavahetusel Prantsusmaal Vesoulis.