Üheksa õnnelikku Neste Oil Harju Rally auhinnamängu võitjat saavad sõita Citroën DS3 R5 võistlusmasinaga

kruuda_ Andre Lavadinho @WorldEeloleval nädalavahetusel, 29. ja 30. mail, toimub Harju- ja Järvamaa kruusateedel Eesti autoralli ja DMACK Trophy ehk Juunioride meistrivõistluste kolmas etapp Neste Oil Harju Rally.

Koduste meistrivõistluste hooaja esimene kruusaralli toob rajale 80 võistluspaari kaheksast riigist ning lisaks nendele saab katsetel VIP-autona näha rallimaailma ühte uusimat võistlusmasinat Citroën DS3 R5.

Ajavahemikus 11. – 25. mai toimus Neste Oil Harju Rally auhinnamäng, milles osalemise tingimuseks oli enda pildistamine koos Neste jaamades plakatitel olnud Eesti tuntud ralliässa Karl Kruudaga ning pildi üles laadimine kampaanialehele.
Ralli ametlik raadio Ring FM loosis seejärel välja üheksa õnnelikku auhinna võitjat, kes saavad Neste Oil Harju Rallyl üheks kiiruskatseks Karl Kruuda poolt juhitud Citroën DS3 R5 võistlusmasina kaardilugeja kohale istuda.

„Tänu Nestele ja Harju Rally korraldajatele on rõõm tõdeda, et saan pakkuda üheksale väljavalitule elamuse, mida pole võimalik raha eest osta – sõita minu võistlusmasina Citroën DS3 R5 kõrvalistmel. Loodan neile kõigile pakkuda positiivse ja unustamatu elamuse ning neid veel sammukese rallile lähemale tuua,“ sõnas Karl Kruuda.

„Auhinnamängus osales ka minu kaardilugeja Martin Järveoja, kuid kahjuks temale loosiõnn ei naeratanud ning seekord peab ta minu sõitu rajaääres nautima,“ naljatles Karl Kruuda.

Eesti meistrivõistluste kolmas etapp Neste Oil Harju Rally sõidetakse Anija, Raasiku, Kose, Albu ja Paide valdade teedel. Ralli võistluskeskus asub Jüris, kus on ka hooldusala. Kiiruskatseid on kokku üheksa ja nende kogupikkuseks on 80,17 kilomeetrit.
Neste Oil Harju Rally start antakse 29. mail kell 19.00 Peetri Selveri eest. Esimesele Väo Paas katsele stardib esimene auto kell 19.33. Ralli punktikatse on 20,65 km pikkune SS9 Futura (Matsimäe).

Neste Oil Harju Rally võitjad sõidavad Peetri Selveri ees olevale poodiumile laupäeval kell 18.20.

Neste Oil Harju Rally 2015 lisainfot saab aadressilt www.harjurally.ee ja www.facebook.com/harjurally.

Neste Oil Harju Rally esimene, reedel sõidetav Väo Paas kiiruskatse on publikule tasuta, teised kiiruskatsed on tasulised. Rallipasse on võimalik soetada katsetelt ja kõikidest Neste tanklatest, kus asub R-Kiosk, hinnaga 5 eurot. Neste kaardi ettenäitamisel maksab rallipass R-Kioskist ostes 3 eurot. Alla 7-aastased lapsed saavad tasuta võistlust nautida.

Neste Oil Harju Rally 2015 ajakava, katsete kaardid jpm leiab kolmapäeval ilmuva Autolehe vahel olevast pealtvaatajate kavast. Neste Oil Harju Rally ralliraadio on Ring FM, mis levib Tallinnas ja Harjumaal sagedusel 105,8 Mhz ja internetis www.ringfm.ee.

Registreerunud võistkonnad: www.autosport.ee/rallyreg/?page=27&race_id=325&orderby=car_no&