MMM’i oksjonist kogutud raha läheb Viljandi jäähalli arendusse, võistlusele lisandus ka 50cc klass

Tanel Leok 2015. Foto: Rauno Kais
Tanel Leok 2015. Foto: Rauno Kais
19. ja 20. septembril toimub Holstre-Nõmme krossirajal juba kümnendat korda Eesti üks omanäolisemaid motokrossivõistluseid – Mehaanikute ja sõprade mitteametlikud maailmameistrivõistlused, mille raames toimub ka heategevuslik oksjon, kus läheb enampakkumisele hulganiselt tippsõitjate varustust. Lisaks saavad võistelda ka meie tulevikumehed ja seda klassis 50cc.

Tänavu saavad motospordifanaatikud oma pakkumisi teha Tanel Leoki, Gert Krestinovi, Priit Rätsepa ja teiste Eesti tippude varustustele, mille nimekirja leiab artikli lõpust. Kogu oksjonitulu läheb aga esimest korda Viljandi jäähalli arendusse. “Jääareen on iseenesest Viljandis juba olemas, aga nüüd on plaan enne talve seinad ette saada, et seal oleks parem mängida. Varem pole motomehed jäähalli ehitamist toetanud, aga kuna MMM-i korraldusmeeskonnas on üks Viljandi jäähokiklubi ja selle jääareeni eestvedajaid, siis tema käis ka selle mõtte välja ja teistele krossikorraldajatele see meeldis,” selgitas mõneti omapärast ideed üks MMM-i eestvedajatest Martin Arumäe. “Lõpetuseks kutsun üles kõiki motosportlaseid andmaks oma tsikkel mõnele sõbrale, sponsorile või fännile, et nad saaksid ka osa motokrossi võistlusest ja sellega kaasnevast melust.”

Oksjon toimub 19.septembril enne autasustamist.

Oksjonile minevad kaubad:

– Tanel Leoki võistlusvorm (LPE Kawasaki)
– Tanel Leok Teka Suzuki autogrammiga sõidusärk
– Gert Krestinovi autogrammiga sõidusärk (Buildbase Honda)
– Priit Rätsepa Team Estonia autogrammiga sõidusärk
– Priit Rätsepa Diga Racing autogrammiga sõidusärk
– Kert Variku sõidusärk
– Red Bull Romaniacs sõidusärk (uus)
– LS Motors Honda Team jope (uus)
– Viljandi Hokiklubi võistlussärk
– Viljandi Hokiklubi suvine treeningsärg + t-särk (suurus M) ning torusall ehk Buff (combo)

19. septembrile lisandus veel üks klass ja selleks on 50cc ning registreerumine sinna on juba avatud.

Võistluste juhendi ja registreerimisvormid leiab EMFi lehelt www.msport.ee/events/mehhaanikute-ja-soprade-maailmameistrivoistlused-2/

Holstre-Nõmme rajaoludega saab tutvuda iga päev, kuid meeles tasub pidada, et rada on treeninguteks avatud kuni 14.09.2015 õhtuni.