HRC Honda Racing meeskond osaleb Rahvuste Motokrossil

Foto: HRC Honda Racing
Foto: HRC Honda Racing
Sel nädalavetusel toimub Prantsusmaal Ernees järjekordne Rahvuste Motokross. HRC Honda Racing esisõitja Priit Rätsep esindab Eesti koondist MXGP masinaklassis ning lisaks teenindab ja varustab HRC Honda Racing võistlustehnikaga ka Läti koondise Open masinaklassi sõitjat Matiss Karrot.

Kui Priit Rätsep sai kutse esindada Eesti koondist suhteliselt viimasel hetkel ja seda tänu oma headele sooritustele viimastel Läti ja Eesti MV etappidel, siis Läti koonisega olid HRC Honda Racingul kokkulepped Matiss Karrole konkurentsivõimelise tehnika tagamiseks ja võistlusaegseks teeninduseks tehtud juba varem. Hea meel on tõdeda, et HRC Honda Racing meeskond oli hooaja jooksul silma jäänud Läti Motoföderatsioonile oma profesionaalse tiimi esitlusega, tipptasemel võistlustehnikaga ja Priit Rätsepa heade esitustega Baltikumi võistlustel. Peale mõningasi läbirääkimisi sõlmiti augusti alguses lõplik kokkulepe, et HRC Honda Racing teenindab enda võistlustehnikaga ka Läti Motoföderatsiooni ja Matiss Karrot Rahvuste Motokrossil.

Rahvuste Motokrossil on kummagi mehe kasutuses 2 tipptasemel modifitseeritud Honda CRF450R mootorratast koos HRC Honda Racing mehaanikutega ja teenindava personaliga.

Läti meeskonna manager Arvis Sanders: “Meil on hea meel, et HRC Honda Racing meeskond nõustus ulatama meile abikäe ja tehnilist know-how’d, et aidata meie meeskonna Open sõitja Matiss Karro varustada konkurentsivõimelise tehnikaga. Korraks küll muutusime murelikuks, kui kuulsime, et Priit Rätsep valiti viimasel hetkel Eesti meeskonda, aga tore oli tõdeda, et HRC Honda Racing meeskond lahendas olukorra professionaalselt ning Eesti ja Läti meeskonnad olles konkurendid rajal, suudavad sellest hoolimata teha koostööd kõrgete sportlike eesmärkide saavutamise nimel!”

“Olen õnnelik võimaluse üle kasutada HRC Honda Racing võistlustehnikat Rahvuste krossil. Sel aastal olen võistelnud Inglismaal suhteliselt konkurentsivõimetu tehnikaga, mille tõttu on kannatanud minu tulemused,” ütles eelmise aasta Inglismaa MX2 meister Matiss Karro ning lisas: “Pärast Eestis korraldatud kahte testipäeva olen optimistlik ja täis tahet ennast Ernees tõestada, kuna tehnika taha ei jää kindlasti midagi!”

Priit Rätsepa kommentaar: “Rahvuste krossi pääsme sain küll viimasel hetkel, kuid sellest hoolimata olen valmis andma endast 100%, et Eesti koondis oma võimetekohase tulemuse välja sõidaks. Hooaja lõpp on minu jaoks olnud edukas, olen heas vormis ning lähen hea meelega Eesti eest võistlema ja tugevat tulemust tegema. Olen kindel, et kõik meeskonnaliikmed mõtlevad samamoodi ja saab olema ilus nädalavahetus!”

“On tore, et meie tegemisi on märgatud ka piiri taga ja saame veelkord tõestada Honda CRF450R kiirust ning toetada HRC Honda Racing meeskonnaga nii Eesti kui Läti meeskonda. See, et HRC Honda Racing team osaleb sellisel kujul Rahvuste Motokrossil on saanud võimalikuks ainult tänu kõigile toetajatele, kes on meiega terve selle võidusõiduhooaja kaasa teinud. Suur tänu Teile kõigile!”

HRC Honda Racing toetajad: Honda, Ramirent, Hartwall Jaffa, Valvoline, Kenomer, PMC, RockCafe, Icepeak, Coffee People, Sparta, Jakdisain, Klaar Puhastus, RM-Motors, Autoekspert, Smartshop Racing Suspension