SuperMoto meistrivõistlused jätkuvad Raplas

Patrick Pals (22), Prants Pals (10). Foto: Rauno Kais
Laupäeval 22. juulil sõidetakse Rapla kardirajal selle aasta Sivitrans Eesti SuperMoto meistrivõistluste neljas etapp, kus on oodata ägedaid võidukihutamisi, sest kohal on taas Eesti, Soome ja teiste naaberriikide parimad sõitjad.

Sarnaselt eelmisele Tabasalus peetud etapile on Raplas rajale tulemas meie ja lähiriikide kiireimad sõitjad. Eestlastest on hetkel väga heas hoos Patrick ja Prants Pals, kelledest esimene on esinenud edukalt Euroopa meistrivõistlustel ning võitnud kaks viimast Leedu meistrivõistluste etappi. Tema vend Prants võttis aga magusa võidu Tabasalus peetud Eesti ja Soome MV etapil. Soomlaste armeed juhatab eelmise hooaja Eesti meister Sami Salstola ning eestlastel tuleb kindlasti arvestada ka Venemaa kiireima sõitja Aleksandr Latyshevi ja parimate Läti sõitjatega, kuna Raplas peetakse ka Läti tiitlivõistluste etapp.

Treeningsõidud algavad Rapla kardirajal laupäeval kell 9:00, kvalifikatsioonid saavad alguse 10:00 ja esimene start antakse 12:30, kui rajale lähevad StreetMoto klassi sõitjad. Kõikides klassides toimub kaks starti ja võistluspäev lõpeb kell 16:00 SuperQuadide teise sõiduga.

Kiireimas klassis S1 on sarnaselt eelmistele hooaegadele rahalised auhinnad väärtusega I koht 200 €, II koht 100 € ja III koht 50 €.
SM85, StreetMoto, Open ja SuperQuad klassidele panevad auhinnad välja järgmised firmad: Sivitrans, Steel Express, Finest Steel, A. Le Coq, Addinol, Autoekspert, Streetmoto, Nokimer, www.gd.ee, Imago Auto, Janar, Recticel.

Lisainfo ajakava ja sõitjate nimekirja kohta leiab lehelt www.msport.ee/events/supermoto-emv-iv-etapp-2017/